Terug naar de blog Terug naar de topic

Wie zijn dromen volgt, leert vallen en opstaan. #myvitabreak

Afbeelding 8

Herkennen jullie mijn diy- schoenen met pompoms?

 

Wie zijn dromen volgt, leert vallen en opstaan.

 

Een paar maanden geleden leerde ik de dames van Danone kennen. Ik vertelde hen over het boek dat nooit gepubliceerd zou worden en hoe ik mijn mindere dagen kleur gaf door mijn ontbijt te pimpen. Dat laatste smaakte naar meer en dus staken we al snel onze creatieve brains samen. Voeg daar nog de juiste ingrediënten aan toe en je krijgt dit als resultaat: een heerlijke combinatie van toppings, een geweldig team en een droomjob als “Magic Maker” die in vervulling gaat.

“Ook ik heb leren omgaan met tegenslagen in mijn pursuit of happiness. Maar als er iets is dat me altijd rechthoudt, is het de herinnering aan mijn reis naar Thailand. Want daar far far away begon ooit mijn avontuur! Ik (her) ontdekte mezelf en werd verliefd op de wondere wereld van Kawaï. Alleen al die tropische geur kan me laten mijmeren naar dit land vol moois.”

Voor Vitalinea werkte ik, samen met Elisa kookt een topping uit die me terugbracht naar deze leuke tijd. Gedroogde, gecarameliseerde gember en limoenzeste does the trick! Een topping met hoog holiday- gehalte dat je doet wegdromen bij je ontbijt. Wat wil je nog meer?

Afbeelding 17

Zelfgemaakte party hats cause everyone likes a party right?

 

Mijn motto? Maak van elke dag een feest.

 

Eerst was er het product: Vitalinea Plus natuur. Maar het allerleukste moet nog komen: visies werden bij elkaar gebracht en creativiteit diende als kers op de taart. Deze professionele samenwerking ging hand in hand met een dubbele portie fun, just the way I like it. En als er één motto is dat ik op tafel zou willen gooien, dan is het wel dit: maak van elke dag een feest, at least try. Hoe? Door het begin van de dag te starten met een goed gevoel. Voeg daarom een vleugje magie toe aan je ontbijt. You’ll see… 

“Als ik aan feest denk, denk ik automatisch aan confetti. (lacht) Alleen al het zien van al die kleuren, tovert een glimlach op mijn gezicht. Perfect om je dag mee te starten niet? Dat dacht ik ook dus ging ik samen met Vitalinea op zoek naar de perfecte topping. Zoute popcorn met kaneel, gedroogde appeltjes afgewerkt met eetbare confetti, plezier gegarandeerd én je voelt je meteen een pak lekkerder in je vel. Double treat!”

Voeg naast de confetti nog eens twee van mijn all time favourite snacks toe aan je Vitalinea plus natuur en je hebt een feest op je bord. Party time!

 

Benieuwd naar meer? Vandaag neem ik jullie via snapchat (glam_elfi) virtueel mee naar de droom die ik samen met Danone mocht uitwerken. Eindigen doe ik met de hashtag #dreamteam want alleen door de fantastische uitwerking van Walkie Talkie het enthousiasme en de ruimte voor visie van Vitalinea en het maken van de toppings door de geweldige hand van Els, is dit een droompakket geworden om van te smullen.

To be continued… 

Afbeelding 29