Terug naar de blog Terug naar de topic

The best things in life are free. #myvitabreak

Afbeelding 9

The best things in life are free! Tenzij je net als ik verzot bent op glitter nagellak. (lacht)

 

Ik omring me vaak met het kleine geluk: een mooi boeket rozen, de geur van kaneel, popcorn of sprinkles in hartjesvorm. Ze maken mijn dag een voor één kleurrijker. Deze dagelijkse portie instant vrolijkheid is voor mij dan ook zo belangrijk geworden, dat het niet mocht ontbreken aan heel dit Vitalinea avontuur.

En de funfactor is strong in this one: zoete chocoladenibs, fierce chiliflakes, een vleugje zeezout en lots of sparkles. De glinsters die we eraan toevoegden zijn eetbaar en bedekten alles in het goud. Mooi zo, ineens rede genoeg om de hele dag door te schijnen. Yes, shine bright like a diamond, kon je in dit verhaal wel héééél letterlijk nemen.

Afbeelding 10

De roze kop en kom heb ik zelf versierd met nagellak. 
Pink power als ontbijt!

 

Wil je weten hoe? Check de tutorial onderaan!

Eerst nog dit:

Het leven loopt niet altijd zoals gepland, jezelf trakteren op een lekkere portie goodness is daarom een absolute must! Ook creatief bezig zijn helpt me, om op mindere dagen het leven toch wat rooskleuriger te zien. Het overkomt mij ook wel eens dat ik plots ‘vast’ zit, ik geen letter meer op papier krijg – dan ga ik even wat anders doen. Meestal trek ik dan de keuken in om daar iets kleins klaar te maken. Zo gun ik mezelf dat ene moment om die kopzorgen om te zetten in eventjes niet nadenken en gewoon genieten. De zachte mix van verse aardbeien, heerlijk rozenwater en knapperige pistache nootjes in combinatie met een Vitalinea Plus Natuur is voor mij de ideale cocktail om bij weg te dromen. Deze verwennerij staat voor mij gelijk aan één grote portie zelfliefde. Nadien is alles nog slechts a piece of cake!

Ikzelf haal echt alles uit de kast om het goede in elke dag te zien. Ik kies er dan ook elke dag voor om te doen wat me gelukkig(er) maakt.

 

Het zijn de kleine dingen die je dag in één, twee, drie opfleuren: je nagels pimpen, een warme kop koffie of het klaarmaken van een gezond tussendoortje. Omdat rozen de favoriete bloemen waren van mijn oma, draag ik deze topping op aan haar. Zij leerde me om creatief te zijn en mijn hart te volgen, no matter what. Iets waar ik het liefst ieder moment van de dag aan wordt herinnerd. 

Wil je ook een knaller van een kom om je ontbijt extra mee te pimpen? In een handomdraai heb je dit kleurrijke klusje zo geklaard.

Afbeelding 1

 

Benodigheden?

Een neutrale (witte) kop of kom. Ik kocht mijn exemplaartjes voor 1€ bij Hema. Mislukt het, dan heb je er toch niet al te veel geld aan uitgegeven. En natuurlijk: de verschillende kleuren nagellak. 

Niet twijfelen, gewoon doén. Hoe? Dat vertel ik jullie nu.

Neem een plastiek bekertje en vul het met water. Laat enkele druppels nagellak vallen, doe dit met verschillende kleuren na elkaar tot je een patroon te zien krijgt. Met een tandenstoker kan je hier en daar nog wat aanpassingen aanbrengen. Ben je tevreden van jouw tekening, dompel dan voorzichtig de kom en- of kop in het water. Totally your cup of tea! (knipoog)

 

Probeer het ook eens met glitter nagellak voor een nog mooier, zeg maar: schitterend resultaat!

 

Wie dit alles een beetje te gewaagd vindt, raad ik aan om eens een kijkje te nemen op deze websiteHier kan je makkelijk én voor geen geld je eigen kopje customizen. Ik heb de mijne al besteld.

Cheers! 

5161_1167527584884_4299541_n

Afbeelding 29