Terug naar de blog Terug naar de topic

Let’s party on a wednesday! #30DayWonderChallenge

 

Don’t save something for a special occasion.

Every day of your life is a special occasion.

 

Elfi_2

Celebrate today!

‘Let us have tea, Oreo’s and continue to talk about happy things.’

Mijn eigen job creëren. Het was altijd al een soort droom van me. Mijn doel? Simpel, in de eerste plaats mijn eigen wereld inkleuren. Op een dag ging ik het gewoon doen, magie rondstrooien en begon ik zonder plan aan dit creatieve avontuur. In diezelfde periode kreeg ik heel wat tegenslag te verduren (hey that’s life), wat me uiteindelijk- hoe gek het ook klinkt – nog meer motiveerde om aan mijn droom te werken. Soms heb je nu eenmaal die extra push nodig, of een bord Oreo koekjes die je instant opvrolijken en je een handje verder op weg helpen. Als er iets is dat ik heb geleerd, is dat je alles aankunt, zolang je er maar zelf in geloofd. Dus dat deed ik. Volhouden.

Het zijn de kleine dingen die vaak de grootste glimlach toveren op iemands gezicht. Maak van elke dag een groot feest. Af en toe een verwennerijtje moet kunnen. Met de koude winterdagen en dit heerlijke motto in zicht, wordt Februari een maand om van te smullen.

Ik ging aan de slag met challenge 10 van de kalender: Celebrate today! Bij een feestje hoort lekkers en daarom heb ik drie receptjes ontworpen om duimen en vingers bij af te likken, al zeg ik het zelf.

Binnenkort een feestje gepland? Probeer één van deze drie yummie receptjes eens. Je best friends zullen er weg van zijn… wedden?

 

 

Elfi_4

Marble madness!

 

Een van de mooiste nail art technieken vind ik nog steeds het marble- effect. Lukt het niet meteen op jouw nagels, oefen erop los met koekjes. Werkt echt, you’ll see! (knipoog)

 

Nodig?

– pakje Oreo’s (originals)

– witte chocolade

– kleurstof

– tandenstoker

 

1. Verdeel enkele Oreo koekjes op een bord en zet ondertussen een pan met water op het vuur. Kookpunt bereikt? Plaats een klein pannetje in het water en smelt de witte chocolade au Bain Marie.

2. Schep een beetje witte chocolade op het oreo koekje en maak met behulp van een lepel glad. Voeg voorzichtig een druppel kleurstof er aan toe.

3. Met een simpele tandenstoker creëer je makkelijk een marble effect. Vertrek vanuit de druppel kleurstof en maak ronde of strakke bewegingen tot je het gewenste resultaat krijgt. That’s it!

 

Alright let’s do this.

Let’s party!

 

Elfi_9

 

Op mindere dagen, wanneer ik last heb van een dipje, neem ik er gewoon de koekjes bij.

Ik waarschuw jullie alvast: deze dip is to die for. Voeg er nog een snuifje zout aantoe en je voelt je opnieuw alive and kicking. Wedden?

Do try this at home!

Nodig?

– Oreo koekjes met chocolade vulling

– twee en een halve kop mascarpone

– kopje bloemsuiker

– halve kop boter (ongezouten)

– een paar druppels vanille extract

– een snuifje zeezout

1. Meng de mascarpone, bloemsuiker en boter tot één geheel. Verkruimel een aantal Oreo koekjes en voeg er nadien nog enkele druppels vanille extract aan toe. Voor een nog smeuïger resultaat meng alles nog eens goed door met een mixer. Werk het geheel af met crushed cookies on top en you are ready to rock your dip.

Elfi_10

Mijn favoriete combo: een mix van zout en zoet. #life

 

Stars don’t shine without a little darkness.

Nood aan een power break? Dan zijn deze feel good Oreo bars pure goodness!

Nodig?

– 150 g kokosmelk

– anderhalve kop kokosschilfers

– twee soeplepels kokosvet

– zwarte chocolade

– cheesecake oreo’s

– een vierde kopje agave siroop

1. Mix de kokosmelk, schilfers en vet en match erop los. Verkruimel enkele roze Oreo’s en voeg toe aan het geheel. Nog één vierde kopje agave siroop en klaar.

2. Rol balletjes of maak rechthoekige reepjes met het mengsel. Zet een paar uur in de koelkast tot ze helemaal hard zijn geworden.

3. Smelt zwarte chocolade au Bain Marie en dompel met een vork de witte stukken in de chocolade. Leg ze op een bord, sprinkle naar hartenlust met kokosschilfers of chili vlokjes en zet opnieuw in de koelkast tot de chocolade hard is geworden.

 

Elfi_21

Sterrenplank: Hema

 

Elfi_20

Life is what you make of it. Be sweet to yourself!

 

Elfi_15

 Foto's: Irmy Coeckelbergs

 

I challenge you!

Oreo creëerde een 30 dagen kalender vol challenges en grappige activiteiten om de maand Februari wat meer op te fleuren. Ga de uitdaging mee aan celebrate today! Maak jouw favoriete party snack met de alom bekende koekjes en deel jouw feestdag op social media met de #30DayWonderChallenge. 

Vergeet mij niet te taggen (@glam_elfi), wil je een fantastisch pakket winnen met o.a. alle smaken van Oreo en een te gekke koptelefoon. De leukste en meest wonderfull creatie krijgt binnenkort een zoet mailtje toegestuurd.

Polished thumbs up!

xo

Elfi_5

Deel jouw favoriete Oreo treat met de #30DayWonderChallenge.

 

In samenwerking met Oreo Belgium.

Foto’s: Irmy Coeckelbergs