Terug naar de blog Terug naar de topic

6 x heerlijke (winterproof) maskers om je vingers bij af te likken.

First of all: you are really pretty.

 

afbeelding-8

Met de winter in zicht kunnen we er niet langer naast kijken. Onze kleerkast, maar ook onze huid kan een re-boost gebruiken. Wat is er gezelliger dan een warm dekentje… juist ja, een dubbele portie me- time. Just sit back, relax and… smile – het liefst met een te gek masker op je gezicht, handen of haar. Resultaat? Je zit een pak lekkerder in je vel. Bye bye winter blues, hello new you. Time to shine baby! 

Vijf favorieten op een rij:

Van links (boven) tot rechts (onder).

1. Golden handshake: een masker voor je handen met argan en advocado olie. The best part? De gouden glitters. Dompel in wat water tot het smelt en je er een lotion aan overhoudt. Klaar? Wrijf je handen in met dit gouden goedje en laat zo’n 15 min. intrekken. Hot stuff! (Lush)

2. Verstevigend masker: één van mijn favoriete gezichtsmaskers, het verfijnt de dunne lijntjes en rimpeltjes. Last van een vermoeide of droge huid? Dan helpt dit product met rozenwater en mangoboter je een handje. Het resultaat is meteen zichtbaar en je hoeft niets af te spoelen. Een musthave voor deze winter als je ’t mij vraagt! (Dr. Hauschka)

3. Amazonian acai mask: wakey wakey! Het ziet er uit als confituur, maar het is wel degelijk een masker voor je gezicht. Rijk aan vitamine C, antioxidanten en acaï bessen uit Brazilië heeft het slechts één doel: instant boost! Hou je van zoet en heeft je huid nood aan verfrissing, dan is dit masker écht iets voor jou. Laat ongeveer 10 min. intrekken en spoel af met lauw water. (The Body Shop)

4. H’suan wen hua: in deze pot vind je alle ingrediënten terug voor glanzend en gezond haar. Breng 1 x per week een dikke laag aan op je droge (gekleurd) haar en laat het product zo’n 20 min. intrekken. Spoel uit en was je haren. Do try this at home, you’ll love it. (Lush)

5. Gentle buffing cream: een dagje zonder make up gepland? Smeer een laag van deze rijke crème, die voor 97% uit natuurlijk ingrediënten bestaat, over je gezicht en nek en laat zo’n 10 min. intrekken. De smeuïge textuur reinigt, zuivert en zorgt voor een stralend effect. En het beste? Het goedje wordt volledig opgenomen door je huid, hét bewijs dat je gezicht een opknapbeurt kon gebruiken. Ik kan niet meer zonder. #word (Caudalie)

6. Himalayan glow mask: een tintelend kleimasker met groene thee- bladeren en bamboehoutskool. Klinkt al te gek, wacht tot je het ruikt. Laat het zo’n 15- 20 min. intrekken en spoel af met lauw water, op die manier geef je jouw gezicht de milde scrub die het verdient. Een aanrader voor al wie houdt van een zacht glow(y) effect. Shine bright!

Top tip!

Nood aan extra ontspanning? Terwijl je jouw (gezichts)masker laat intrekken, lak je nagels in een warm kleurtje. Mijn favoriete lakje dit najaar: Rose Ballet – L’Oréal.

Niets is te mooi om waar te zijn, simply enjoy it. 

Afbeelding 29

Dit is geen gesponsorde post, just sharing my favourites.