Terug naar de blog Terug naar de topic

What’s in the box?

Beauty attracts the eye but personality captures the heart.

535892_895799377109397_1924201896440020700_n

Ik mag dan wel een groentje zijn op vlak van beauty, toch nam ik deze uitdaging met beide handen aan. ‘Outside of the box’ denken, ik doe niets liever. Snap je ‘m? (knipoog)

Daarnaast zoek ik geluk in de kleine dingen. Ik kan dan ook echt genieten van een warme kop koffie met een snuifje kaneel, een mooi stukje geschreven tekst, een nieuw flesje nagellak en mijn me- moment ’s morgens in de badkamer.

LOVE, DREAM, KINDNESS- die drie woorden staan in het groot geschreven op mijn spiegel en herinneren er mij elke dag opnieuw aan om alles uit de kast te halen. Letterlijk en figuurlijk want naast het mooi(er) maken van jezelf, zit schoonheid vooral verscholen in het ontdekken van je eigen droomwereld.

BEAUTY TO ME IS… de natuur, muziek, een ondergaande zon, een roze hemel, glitter (feest!) en véél kleur. And last but not least: jullie glimlach. Een portie kleur, humor en een verhaal mochten dan ook niet ontbreken in deze box. Smile!

 

Liefde voor roosjes!

roses

Een fulltime job, mijn eigen projecten, events,… je kunt wel zeggen dat ik een hectisch leventje leid. Ik hecht veel waarde aan mijn ochtend (beauty) ritueel, maar het moet snel gaan. Cleaning pads- to- the- rescue: makkelijk en ruikt lekker. Check! En let’s face it! De kleur roze maakt je ook instant vrolijk, agree? Nog iets waar ik instant happy van word zijn bloemen. Rozen zijn mijn favoriet. Ze doen me herinneren aan mijn oma. Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik aan haar denk. Hoe kan het ook anders? Zij leerde me creatief te zijn en mijn hart te volgen, no matter what. Een van mijn favoriete momenten met haar: wilde bloemen drogen. Wanneer ik mijn gezicht aan het einde van de dag met deze rozenpads reinig, denk ik aan haar.

Basis is belangrijk!

61BUEKk4TzL._SY355_

Een musthave in iedere nail art kit: deze base coat van Mavala.

Kleur kiezen!

green

pink

Tegenwoordig vind je nagellak in allerlei hippe kleurtjes, maar wist je dat kleur ook een boodschap kan overbrengen. Waneer je bijvoorbeeld kiest voor parelmoertinten, ben je- zoals het kleurtje zelf een mysterieus type. Nude: you’re a natural! Ik vind kiezen moeilijk. Nail art is iets persoonlijks. Zelf ben ik fan van nail art omdat ik houd van kleur. Hoe feller, hoe liever. Voor jullie koos ik twee kleuren uit met een betekenis: felroze en flashy groen.

Roze? Simpel! Je wordt er vrolijk van! Groen staat dan weer voor avontuur (lees: expressing yourself) en werkt daarnaast ook erg ontspannend. Fun en vol energie- naar mijn gevoel twee eigenschappen die élke vrouw bezit dus… knallen maar!

 

Cheers to me- time!

3251 - 13251 TaiChi PRO

Elke avond maak ik er een gewoonte van om voor het slapengaan enkele minuten te ontspannen. Zo gemakkelijk met dit geweldig lekker ruikende product van Rituals. Wist je trouwens dat de Lotusbloem staat voor het ontdekken van je ware individu en zuiverheid? Zoete dromen gegarandeerd!

Happy girls!

Jar_single_top

Op vlak van beauty (producten) voel ik me vaak een groentje. En toch, naast nagels lakken vind ik het even belangrijk om ook mijn lichaam en gezicht van een goede basis (verzorging) te voorzien. Vaak zijn meiden jaloers op mijn sterke, lange nagels. Dan zeg ik hen: ‘Misschien heb jij wel kickass benen!’. Je eigen kwaliteiten herkennen en in de spotlight zetten: dat is pas beauty. Althans voor mij- want ik vind mijn mond bijvoorbeeld mooi en ik stap dan ook niet buiten zonder een vettige lipbalm in mijn handtas om ze dagelijks in de watten te leggen.

En remember: happy girls are the prettiest. Muah! x

Je kan de April Deauty box nog bestellen via deze  link.

Afbeelding 29