Terug naar de blog Terug naar de topic

Walsen door wondermooi Wenen x Srprs.me

De zomer mag dan officieel gedaan zijn, hartverwarmende momenten maak je het hele jaar door. Nog niet zo lang geleden verraste ik mijn mama met een Srprs.me City trip voor Moederdag. En niet alleen zij maar ook ik kreeg de verrassing van mijn leven want bij aankomst in de luchthaven wisten we nog steeds niet waar we naartoe gingen. De eindbestemming? Wenen. Wondermooi wenen. Je weet wat ze zeggen: ‘True magic happens outside your comfort zone.’ En dat er magie verscholen lag achter elke hoek von der Straße heb ik met mijn eigen ogen mogen bewonderen. Wenen = wauw! 

 

Ik had nooit durven denken dat ik überhaupt (ooit) in Wenen zou gaan trippen. Dat maakte de ervaring , een stad ontdekken die nu eens niet helemaal bovenaan stond op m’n verlanglijstje nog leuker!

 

We’ll see!

Eén Facebook status later (lees: yay we vertrekken naar Wenen dus kom maar af met die tips) en we waren aan ons avontuur begonnen. Aangekomen, besloten we dan ook meteen om er zelf op uit te trekken. Go with the flow, volg je hart (of neus)... Heerlijk was dat. Want ja trippen staat bij mij gelijk aan lekker eten en de betovering van het ontdekken van een nieuwe stad. Love it!

Streetart, alternatieve winkeltjes, suikerspinnen, imposante gebouwen met op iedere hoek wel een engel,… allemaal dingen waar mijn ziel gelukkig van word en het hart van Wenen vol van loopt. Was I lucky or what? 

No matter where or why you travel, there’s always something new to be found.

 

Discover yourself!

Wil je toch enkele tips, hier mijn favoriete must do’s:

 

1. Hunterdwasserhaus 2. Tofu rice bowl @Mochi 3. Wiener Prater 4. Love is in the air. 5. City of angels 6. Streetart in Vienna.

 

Danku Srprs.me voor deze geweldige ervaring. Mijn mama spreekt er na een maand nog over. Het is er dus eentje geworden om forever in te kaderen en te koesteren. Alle details included! 

 

Liefs,

x elfi x