Terug naar de blog Terug naar de topic

Hey hey happy nails x Bué The Warrior

Afbeelding 12

“Hey hey Elfi!”, klonk het in mijn mailbox. Nadat ik de week voordien een selfie had genomen voor één van Bué’s kleurrijke straatwerken vroeg hij of we onze happy vibes niet eens konden samenbrengen. Ik twijfelde geen seconde. “Ja natuurlijk” zei ik. Een idee had ik nog niet maar ik vond het al “pretty awesome” dat naast een groot graffiti artiest, (jawél) ook ‘een man’ vroeg om samen wat te doen. Na een kop koffie en ondanks een wereld van verschil ontdekte ik al snel onze gemeenschappelijk visie: mensen laten lachen met simpele dingen, met een project, “ons” project.

In this case? Meisjes doen lachen– een missie met een passie die we beide delen. Ik kon me dus geen betere (nail) partner- in- crime wensen. Het resultaat? Hey Hey Happy Nails.

Screen Shot 2014-06-24 at 11.51.52

Foto: Bram Laebens

Elfi: Niet alleen had ik al snel door dat we dezelfde visie deelden. “Ik keek naar Dave en even had ik dat “fuck it”- momentje. Dat moment waarop je je comfortzone verlaat, niet nadenkt over wat het zal opbrengen en denkt: ik doe het gewoon! Het werd al snel mijn lievelingsmomentje.”

HIPPE HANDEN

Hey hey happy nails is een mix van Bué The Warrior’s  ubercüte figuurtjes die je nagels meteen opvrolijken. Ik ging dan weer op zoek naar het beste materiaal om deze decal- droom te verwezelijken. Een eigen “Happy Decals” collectie ontwerpen stond al langer op mijn to-do-dare- lijstje. Dit nieuwe product, mijn eigen water tatoo’s met de wereld delen in combinatie met een- door Bué aangebracht grote hoeveelheid kleur was voor mij dan ook de kers op de taart. Attack!

Dave:” Ik doe niets liever dan onze grijze samenleving op te fleuren met mijn tekeningen. Elfi deelt diezelfde visie en passie, alleen maakt zij gebruik van een ander platform: haar nagels. Met de happy decals of water tattoo’s verander je jouw nagels in kleine kunstwerkjes, mijn kunstwerkjes. Echt (te) gek!”

walkbue

Foto: Bram Laebens

HEY HEY, BE HAPPY!

Hoe word je instant vrolijk? Simpel!

1. Voorzie je nagels van een base coat en lak ze alle tien met twee dunne laagjes witte nagellak. Laat eerst goed drogen.

2. Knip het gewenste icoontje uit met een schaar en hou dit stukje “decal” gedurende 6 à 10 seconden in het water (tip: kommetje).

3. Haal je figuurtje uit het water en breng de decal rechtstreeks aan doormiddel van je wijsvinger. Je zal zien, het glijdt vanzelf! Top coat eroverheen. Piece of cake!

Elfi: ” Ik ben fan van water tattoo’s. Deze decals zijn niet alleen hip en makkelijk aan te brengen. Door er je eigen twist aan te geven, zijn ze ook nog eens dé perfecte “you”- combo op jouw nagels. Yes please!”

10620512_10204011463663398_3962992098165203561_n

Foto: Bram Laebens

ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

Nog voor deze “Happy decals” in de winkel(s) liggen, hebben we een aantal limited exemplaartjes klaar voor verzending. Want one? Stuur een mailtje naar elfi.debruyn@gmail.com en kies je favoriet (of niet) uit twee sets. “Happy Faces” een verrassend assortiment waarbij je zelf de handen uit de mouwen moet steken. Combineer de verschillende icoontjes en maak lachende gezichtjes. You see, de boodschap is wees creatief!  Met “Hey hey fruits, happy moods” krijg je Bué’s favoriete en meest schattige snacks voorgeschoteld. Of je nu kiest voor een lief vogeltje of one happy wortel op je nagels, het gaat erom wat best bij je past. Zo laat je jouw handen optimaal shinen! (wink)

Afbeelding 14

Afbeelding 13

Prijzen: per stuk: 8,50 EUR / per set (2): 15 EUR (*inclusief verzendingskosten)

Happy shopping!

Afbeelding 29