Terug naar de blog Terug naar de topic

Elfi <3 collectie by Fotocover.be

Dat ik gek ben van nail art wisten jullie al, maar ook funny smartphone covers vind ik naast nagels één van de coolste accessoires. Je kan dus nooit teveel hippe hoesjes hebben!

Toen Fotocover.be vroeg of ik een eigen collectie wilde ontwerpen, was ik meteen verkocht.

Het resultaat? 5 x instant happiness, zowel voor je outfit als humeur. Wedden?

Hold on, first let me take a sELFI(e)!

Een van de vrolijkste dingen die er bestaan zijn ongetwijfeld donuts. Ronde exemplaren met kristalsuiker, chocoladedonuts, of die donuts met confituur aan de binnenkant: mjammie! Maar de aller- allerleukste donuts zijn die met sprinkles.

 

Elfi-Donut

De kleuren van deze cover doen me denken aan ‘The Simpsons’. Als grote fan word ik hier alleen maar vrolijk van.

Naast het pimpen van mijn nagels vind ik het geweldig om mijn smartphone wekelijks in een nieuw jasje te steken. Studs, sprinkles, glitter… ‘pretty prints’ maken het leven toch een stuk leuker, nietwaar? Net als leopard…

Deze kleurrijke print mocht dan ook niet ontbreken aan mijn collectie. Wie mij kent, weet ondertussen dat ik wild ben van de luipaardprint. Op mijn schoenen, shirtje of nagels.

Let’s face it: lief met een stoer kantje = de perfecte combo!

Op een dag maakte ik een keuze. Ik gaf mijn ‘veilige’ leventje (inclusief goedbetaalde job) op en ging creatief zijn. Die route bleek al snel niet zo makkelijk te zijn als het klonk, maar ik heb er nog geen seconde spijt van gehad. No guts, no glory, no inner spark!

 

Elfi-Guts

Cheers!

Ik moet kleur bekennen want een eigen collectie ontwerpen, makkelijk is het niet. Maar moeilijk gaat ook dus ging ik naast roze en glitter op zoek naar datgene wat mij instant vrolijk maakt. Ik hoor jullie al zachtjes in mijn oor fluisteren (zeg maar roepen): UNICORNS! #dOh < KEEP CALM! >

En gelijk hebben jullie want er is niets zo magisch als een portie ‘healing unicorn pow(d)er’. Alleen dit keer met een übercute twist en een paar zwarte en witgevlekte cover ups.

May the Panda force be with you!

 

ElfiPanda

Een happy collectie zonder een portie glitter? Bestaat niet!

Of je nu kiest voor knallende kleurtjes of ‘a touch of spark, in the dark’…

… MAKE IT PERSONAL!

Ongetwijfeld één van mijn favoriete cover(s) en quotes! Het leven is aan de durvers en dus niet altijd rozegeur en maneschijn, maar mooie gelakte nagels en glitters toveren al snel een glimlach op ieders gezicht. DARE.DREAM. DO.

 

Elfi-Stars

Iedereen vraagt zich wel eens af, wat is nu ‘de definitie van happiness’. Of hoe doe je dat: vrolijk zijn? Het antwoord op deze vraag ligt vooral verscholen in de kleine dingen, denk ik. Simpel: doe meer dingen die je écht gelukkig maken: ijsjes met sprinkles eten bijvoorbeeld, je haar in een snoepjeskleur verven of bellen naar je vriend of vriendin… zomaar.

Het leven loopt niet altijd zoals gepland, maar je kunt er wel elke dag het beste van proberen te maken. Jezelf verwennen met mooi gelakte nagels bijvoorbeeld. Het lost misschien niet meteen je problemen op, maar het is een begin. Love, peace and…

 

Elfi-world

Happiness is not for sale, but you can buy a lot of fun over here!

 

All-models

BE HAPPY x

BE YOU x

Afbeelding 29

* met dank aan fotocover.be

* elke cover bevat een knipoog naar het Happy Nails 2 boek dat in de winkel(s) ligt op 09.09.2014