Terug naar de blog Terug naar de topic

Happy Nails x Wild Leopard

Word je ook helemaal wild bij het zien van luipaardprint? Voor dit ontwerp hoef je echt geen tekentalent te zijn. Je nagels pimpen doe je voortaan zo:

Nodig:

– base coat

– top coat

– 3 tot 5 kleuren naar keuze

– dotting tool of nail art pen

– zwarte nagellak

– witte nagellak (basis)

Untitled-4-big

Begin met het aanbrengen van een base coat. Zodra je al je nagels hebt gelakt, kun je opnieuw van start gaan met je eerste nagel. Breng nu een witte basislaag aan op alle nagels. Zorg ervoor dat de nagellak goed droog is voor je begint met het aanbrengen van de ‘vlekjes’.

Beestig! Vinden jullie ook niet? Ongetwijfeld mijn favoriet!

Teken willekeurig kleine vlekjes op je nagels, telkens met een andere kleur: vierkant, ovaal,… het hoeft allemaal niet zo perfect!

Ga dan met je dotting tool met het kleinste bolletje langs de zwarte lak en plaats voorzichtig een aantal lijntjes. Teken nog een aantal kleine zwarte stipjes op iedere nagel zoals een echte luipaardprint. Breng tot slot een hoogglans top coat aan over je ontwerp voor een gelakt effect. Zo komen de kleuren nog mooier uit. Klaar is kunst! Wie zegt nu nog dat nail art niet makkelijk kan zijn?

Ook helemaal weg van deze print? Teken kleine, hartvormige vlekjes in plaats van vlekjes. Afwerken doe je op dezelfde manier. Zo lief!

Afbeelding 45

Afbeelding 29