Terug naar de blog Terug naar de topic

Maandelijkse Glam-oscoop: Pick your magic Boogschutter!

If it’s written in the stars, it’s true.

 

Het einde van 2016 is bijna in zicht. Boy, was it a hell of a ride or what? (knipoog) Nog voor we een nieuwe bladzijde kunnen omdraaien, schreeuwt de maand December al: ‘Say yes to new adventures!’. Hoog tijd dus om een nieuwe to do list aan dromen en doelen neer te pennen. Bovenaan het to share lijstje? Deze vaste rubriek. Elke maand, een jaar lang, deel ik de allerleukste spulletjes (lees: door mijn roze bril) die bij jouw sterrenbeeld passen. Beginnen doen we bij Boogschutter. Hun motto? Make life a party! Eentje dat ik alleen maar kan toejuichen, zeker tijdens de feestdagen. Have a jolly one!

glamoscoop

1. Ze horen het misschien niet graag, maar het zijn best ijdeltuiten die Boogschutters. Dit ‘Mirror’ horloge met spiegeleffect van Komono maakt het picture perfect- plaatje helemaal af voor al wie geboren is tussen 23 November- 22 December en houdt van la vie en rose.

2. Boogschutters vallen graag op (in de positieve zin). Ze houden van unieke dingen en zijn helemaal mee met de laatste trends. Wanna-be a celeb? Check dan zeker de originele sweaters van Very Important Pixels. Voor wie all the way (ver)kiest, matcht meteen haar nagels met deze pixel nageltattoos. Very coolio indeed!

3. Ze zijn avontuurlijk, gaan graag op ontdekking en zijn nieuwsgierig naar het onbekende. Voor hen is the sky not the limit. Nog geen idee wat te kopen voor een Boogschutter? Wat dacht je van deze ruimtesokken van Happy Socks A winning combo als je ’t mij vraagt.

4. De lichaamsdelen die onder Boogschutter vallen zijn dijen en heupen, hierdoor kunnen ze al sneller klachten ondervinden aan het zitvlak of de onderrug. Er staat maar beter ‘comfort en ultra zacht ondergoed’ bovenaan dat kerstlijstje. Cause… a good wish, is a dream coming true. Eskimo 

5. FLAVR, een app voor je smartphone die menig Boogschutter niet mag missen. Al steken ze liever al hun tijd praktisch in het nastreven van doelen, hun gezonde voornemens zetten ze voor niets of niemand aan de kant. Hello 2016 want alle dagen pizza wordt nu vervangen door een online waaier aan huisbereide maaltijden van hobbychefs in de buurt.

6. Dopper drinkflessen zien er niet alleen hip uit met hun kleurrijke jasjes, ze zijn ook het ideale accessoire voor de Boogschutter die maar al te graag zijn/ haar steentje wilt bijdragen aan een betere wereld. No doubt dat ze voluit gaan voor deze limited edition. 

7. Normal is boring! Plain juwelen? Hell no. Wel op hun nachtkastje: deze kleine schatten met een humoristische twist. Boogschutter laat zich soms van een andere kant zien en komt hierdoor al eens minder tactvol uit de hoek. Wil je een statement maken? Dan staan deze ‘Kiss My Ass’ oorbellen van Jasmien Witvrouwen vast in jouw sterren geschreven.

8. Boogschutters hebben een positieve kijk op het leven en zitten vol energie. Toch zijn ze soms een tikkeltje ongeduldig. Vooral op vlak van passies en dromen nastreven kan het niet snel genoeg gaan. Hold your Unicorn horses, time will tell. Met dit stoere Star Wars horloge van Rodania is alvast the force with you, always.

9. Dromers met ambitie, dat zijn het. Hear hear want al wie onder de Boogschutter ster valt, is druk bezig met het najagen van zijn idealen en kan hier helemaal in opgaan. Een merk als A ka so, dat altijd op zoek is naar avontuur, wijsheden en creativiteit haalt uit samenwerkingen met stammen uit het verre Ethiopië is hen op het lijf geschreven.

10. No time! ’s Morgens mag het dus wat sneller gaan: less is more… euh let’s say simpeler. Je eyeliner uitgelopen? Wanneer je tijdens de dag druk in de weer bent, werk je jouw leukste kantjes “miraculously” bij met deze make up remover pen van E.L.F. 

11. … een drie in één- highlighter does that trick!

12. Last but not least: Boogschutters houden van hun vrijheid. Laat ze dus vooral voldoende buiten spelen. Zelfs op mindere dagen weten ze de fun erin te houden. Jump for joy, met deze kleurrijke laarsjes van Havaianas.