Terug naar de blog Terug naar de topic

Maandelijkse Glam-oscoop: the sparkly spirit of Steenbok!

 

Live, love, sparkle!

collage-full

Een nieuwe maand, een nieuw sterrenbeeld en dit keer is Steenbok aan de beurt.

1. Als er iets is waar ze in uitblinken dan is het wel geduldig zijn. Al vergt het (wild gokje) toch heel wat discipline om nét niet naar dit schitterende horloge te kijken. De nieuwe Look Fab- exemplaren van Swatch toveren dagelijkse momenten om in iets feestelijks. Zeg eens JA tegen glitter, het liefst 365 dagen lang.

2. Als aardetekens zijn Steenbokken helemaal in hun element bij het ruiken en zien van natuurlijke ingrediënten. De musthave in hun badkamer? Deze limited Natural Gold– edition van Bodysol. Met hun vaak te droge plekjes is dit de perfecte treat om het vochtgehalte van hun huid in balans te houden. 11. Voeg er een speelse print aan toe en je hebt een eyecatcher van formaat. Beestig cool! Bodysol Crocodile.

3. Familiaal staat bovenaan hun karakterlijstje. Hun viervoeters mogen dus niet ontbreken onder de feestboom. De beste manier om ze te verwennen? Juist ja, met een geschenkdoos van Beaphar waar ze het héle jaar door plezier van hebben. Een heerlijke shampoo voor een nog zachtere vacht, een flesje eau de toilette en als kers(t) op de taart: een droogshampoo met natuurlijke extracten van aloë vera en frambozenwater. Hey wat je geeft, krijg je met dubbel zoveel liefde terug. Wedden dat ook jij straks loopt te stralen? Win win!

4. Steenbokken willen niets liever dan hun doel bereiken en helpen vrienden en familie als geen ander. I-dé- aal om cadeau te geven is deze magische kaarten– set van Kaartblanche. Wat eerst uitgroeide tot vriendschap kreeg later een extra betoverend kantje, een collab tussen lieverds Timo, Lars et moi. Wie deze (te) gekke kaarten koopt, krijgt er een ‘gratis pakske’ voldoening bovenop want per aankoop van een #cardswithamission gaat er een groot deel naar het goede doel.

5. Van antiklit spray tot deodorant: name it, they’ve got it! Diervriendelijk én met de allerbeste ingrediënten en zorg voor jouw huisdier. Steenbok do cares! Wist je trouwens dat katten met Steenbok als sterrenteken erg trouw en gehoorzaam zijn? Er volgen vast nog veel knuffels na het lezen van deze info. (hint) Beaphar.

6. Een Steenbok is graag alleen en houdt van zekerheid: dé perfect match tijdens een uurtje me- time is deze Eight Hour Cream van Elisabeth Arden. Voor super zachte lippen, om er droge plekjes mee te coveren of simpelweg een beetje glans aan te brengen op de jukbeenderen. Praktisch én ook nog eens mooi om naar te kijken: WANT!

7. Een minkantje? Over het algemeen zijn ze erg zelfzeker, al durven ze wel eens twijfelen, vooral als het om zelfwaarde gaat. Remedie? Jezelf af en toe eens goed in de watten leggen, met deze hartjes portefuille van Paul Smith misschien?

8. Ze houden van mooie, verfijnde dingen. Deze gouden sterren oorbellen bijvoorbeeld in combo met een diepblauw velvet gsm hoesje – & Other Stories. It’s all in the details! 

9. Ambitieus, betrouwbaar, verantwoordelijk zijn slechts enkele karaktervolle eigenschappen waarover dit dierenriemteken bezit. Ook traditie mag niet ontbreken. Pure nostalgie zijn de alom bekende blikken van Wycam’s. Rooskleurige vooruitzichten voor een Steenbok, mocht hij nu nog kunnen kiezen uit al die verschillende soorten: van borst- boter- en koffiebollen tot déze frisse fruitbollen. In this case is kiezen wel degelijk verliezen.

10. Hip sprankelend water in een elegant jasje, dat ook nog eens lekker smaakt. Klein geluk zit ‘m voor een Steenbok wel degelijk in een roze fles. (Pomegranate and Elderflower) Mijn favoriet? Lemonade and mint – Bottle Green.

 

The details are not the details. They make the design. – Steenbok.

 

12. Ook tijdens het nieuwe jaar is balans belangrijk. Een handig hulpmiddeltje zijn de verstuivers van Phytosun. Enkele druppels essentiële olie en je geniet van een heerlijk geurende waternevel die ook nog eens de lucht (kamer) bevochtigd. Leuk extraatje: de LED verlichting verandert automatisch van kleur. Voor Steenbokken die al eens graag thuis zitten, het perfecte gadget voor de nodige (gezonde) portie sfeer!

13. Nood aan ontspanning? Appelsien en mandarijn do the trick! Op zoek naar een helder hoofd of wil je meer weten over essentiële oliën, neem dan zeker eens een kijkje op deze website.