Terug naar de blog Terug naar de topic

Your true colors! Yves Rocher x Happy Nails

63a2398cef927211b4008db6b0e60791

Nail art is iets persoonlijks. Zelf ben ik fan van gelakte nagels omdat ik houd van kleur. Hoe feller, hoe liever. En dat is ook niet altijd waar, want er zijn zo van die dagen dat ik niets liever doe dan mijn nagels lakken in een basispastelkleurtje. Ook mooi toch? Alles hangt af van hoe ik me voel op dat moment. Daarom ben ik nog gekker op de nieuwste campagne van Yves Rocher #speakingcolors Zeg het met kleur, véél kleur. Maar liefst vijftig tinten moods- instant boost gegarandeerd. Benieuwd?

Bekijk hier de video

5161_1167527584884_4299541_n

Colour your life bright!

Als kind was ik gek op roze en alles wat blonk. Ik noem het mijn ekster- syndroom. Ik had een eigen stijl en die werd niet altijd even vrolijk onthaald door anderen. Ik herinner me nog mijn witgelakte nieuwe schoenen, na een tijdje zagen ze zwart. Ze werden van mijn voeten getrokken en over de speelplaats gegooid. Er werd gelachen met mij (n) gek geprinte dierenjurk. Bere (!) leuk vond ik het om te dragen waar ik zin in had. Al snel had ik door dat ik ‘anders’ was. Ik creëerde langzamerhand een roze bubbel. Een kleurrijke wereld waar het leuk en veilig vertoeven was. Je kan dus zeggen dat kleur altijd al een belangrijke factor was in mijn (over)leven.

 

Follow your inner sunlight- don’t hide the madness!

 

Toen ik mijn goedbetaalde job op gaf, een online webshop startte en als het ware al mijn zekerheden overboord gooide, nam ik een spectaculaire bocht van 360°C. Ik verfde mijn haren roze, droeg van die nog gekkere tuturokjes en lachte het leven toe, al dansend in mijn glitterpumps. Mijn nagels lakte ik alleen nog in felle kleuren en prints. Ik daagde mezelf telkens uit iets nieuws te proberen. Nail art is is dan ook het verlengde van wie je bent. Laat ze dus kijken… (naar jouw nagels) want het zijn echte eyecatchers. Een printje hier, een stickertje daar of een laagje glitters… dat maakt jouw nagels net wat specialer. Net als jij!

 

Creativiteit is eigenlijk al een beetje een risico. Je weet tenslotte nooit hoe iets gaat aflopen, of in dit geval (wanneer je jouw nagels lakt), hoe iets eruit gaat zien. Maar durf! Dan kun je jezelf achteraf nooit kwalijk nemen dat je iets niet hebt geprobeerd.

 

Ik bleef die felgekleurde (hippe!) broeken dragen. De regenboogveters in mijn (Vans) schoenen waren de kers op mijn levenstaart. Het vergde vaak heel wat wilskracht maar ik bleef trouw aan mezelf want alleen dan kon ik plezier halen uit deze – eigen wereld. Nu, zovéél jaren later spreken merken me aan voor mijn unieke stijl. (#dankbaar) Ook Yves Rocher stapte enkele maanden geleden op me af en vroeg of ik mijn verhaal wilde delen. Zolang ik het maar deed op mijn manier. Voor hun campagne creëerde ik vier verschillende power statements. Vier keer wat ‘anders’, net als jij en ik, maar met diezelfde girl power als eindresultaat! 

I am speaking (in) colors!

Twee jaar geleden tatoeëerde ik ‘I am’ op mijn onderarm. Ik maakte een belofte aan mezelf. Nooit nog ging ik voor iets- of iemand minder dan in mijn wildste dromen. Ik blijf tenslotte dat kleine meisje in deze grote wereld, op zoek naar eigenheid- en een weg. Naast gevoelig en (toen nog) breekbaar vooral sterk, een eeuwige optimist, geliefd en vrij… om te zijn wie ik ben. Vier eigenschappen waar ik vanaf dat moment alleen nog wilde (van) houden.

Show your true colors, that’s why they will love you.

 

Iam

Vertel het met kleur!

1. Groen + rood + goud = #iamstrong

Deze feestelijke combo staat voor één en al zelfvertrouwen. Pa–pa- power! Jij kijkt alleen nog vooruit en gaat helemaal voor die (nieuwe?) uitdaging. De kleur groen staat voor balans en groei. Daarnaast zorgt het ervoor dat je met een ontspannen gevoel en relaxt hoofd aan jouw visie kan werken. Wat extra wilskracht nodig? Vandaag is rood! En voor een extra portie glam, werk af met goud. Grijp deze lakjes en kansen met beide handen. Life’s a party superbabes! 

take

 

2. Turquoise + lila + lichtroze + zilveren glitters = #iamloved

Wat je uitstraalt, krijg je terug. Dit jaar heb ik geleerd mezelf op de eerste plaats te zetten. Niets egoïstisch aan. Want hoe liever je bent voor jezelf, hoe makkelijker je dit kan delen met je loved ones. Naast roze ben ik gek op turqouise. Deze prachtige, krachtige kleur staat voor communicatie. ‘Leren nee zeggen, duidelijk je grenzen markeren (op je nagels): het staat op mijn to- learn- list. Doe mij maar vier nagels van dit kleurtje. (knipoog) Ik vertrouw erop dat mijn hart me telkens aangeeft waar naartoe. Breng wat lila (individu) aan en je bent al half op weg. Leren zorgen voor jezelf: het heeft iets romantisch. Wees lief voor je nagels (roze) en voeg wat glitters toe. Gevoelig, creatief en fearless,…? Jij laat vanaf nu zien wie je bent! 

op

3. Geel + donkerpaars + magenta = #iampositive

Heb je moeite met het maken van keuzes? Kies voor kleur! Laat je alleen nog maar omringen door positiviteit (geel) en volg je gut- feelings (donkerpaars). Mijn favoriet? Magenta! Dit felroze kleurtje moedigt je aan om nieuwe dingen uit te proberen. Ga ervoor, knallen maar! No worries, only happiness want het staat in de sterren geschreven: wie jouw handen leest, ziet een roaarrr… rooskleurige toekomst. Wedden?

yves

4. Dieprood + peach + indigo = #iamfree

Voel jij ze ook, creatieve kriebels of heb je nog een extra duwtje in de rug nodig? Dan is dit dieprode (bruinachtig) lakje for the win! In combinatie met een zacht perzik tintje heb je alleen nog maar naar je nagels te kijken, wanneer je op zoek bent naar een speelse boost. Indigo is dé kleur als het gaat om tradities en jezelf vertrouwen dat at the end... alles goed komt. Color- courage! 

ki

 

Nail art is altijd een beetje durven – iets nieuws proberen. En toch is het erg simpel. Heb vertrouwen! Your colourful wings already exist, all you need to do is fly.

 

Show me YOUR colors! #speakingcolors gevolgd met de #iamstrong, #iamloved, #iamfree, #iampositive @glam_elfi

koli

 

Nail art maakt (mij) echt gelukkig. En dat is tenslotte het enige dat telt!

BE HAPPY,

BE YOU! x

Afbeelding 29