Terug naar de blog Terug naar de topic

Make life a party (with a mission) x Dopper water cocktails!

 

The ones that are crazy enough to think they can change the world, are the ones that do.

 

schermafbeelding-2016-12-15-om-14-33-25

Ik ben niet echt het type dat doet aan goede voornemens, toch probeer ik elk jaar bewuster te worden van de wereld rondom mij. De laatste jaren koop ik geen wegwerpflessen meer en drink ik dagelijks vlotjes water van de kraan. Neen zeggen tegen alcohol wanneer ik uitga en moet rijden (familiefeesten included) staat ook bovenaan dat lijstje. Niets feestelijks aan water zeg je? Deze fun water cocktails bewijzen het tegendeel. I’ll drink to that! 

dopper

Benodigdheden?

– party materiaal: van prikkers tot knettersuiker

Een bom aan cinnamon!

– water van de kraan

Dopper fles

– een kaneelstokje

– een rode appel (zoeter van smaak)

No more (blueberry) blues.

– kraantjeswater

– drinkfles van Dopper

– blauwe bessen

– een appelsien

– een citroen

Vul de Dopper drinkflessen met water van de kraan en meng in de ene fles de blauwe bessen, appelsien en citroen en in de andere: schijfjes rode appel en een kaneelstokje. Psst mijn Kerst favoriet (knipoog). Fan van zoet? Voeg dan nog wat extra honing toe aan het magische drankje. Last but not least: enkele gekke gekleurde rietjes en glinster (palmboom) stokjes en je hebt een feestje in een fles. Draai het bovenstuk van de fles eraf en maak de rand nat met wat citroensap of water. Strooi wat knettersuiker op een bord en dippen maar (sprinkles does the party trick too!) Washi tape geeft het dan weer een extra feestelijke finishing touch zodat jij straks de hele avond kan gaan knallen!

dopper1

Wake up. Drink water. Give Joy. Be awesome! Cheers, 2017!

 

dopper-flamingo

Message in a bottle.

Nog geen idee wat je gaat geven voor Kerst? Verspreid actief mee voor een duurzame lifestyle en geef een Dopper cadeau. Zo inspireer je op een leuke manier vrienden en familie én dan moet het beste nog komen: ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Double treat!

Deze collab kwam tot stand toen ik de vraag kreeg van Dopper of ik samen met hen de boodschap rond ‘drink meer kraantjeswater’ cause hey that’s totally ok, wilde verspreiden en zo mensen bewuster wilde maken om zelf een verandering in gang te zetten. Wil je meer weten over hun missie? Neem dan zeker een kijkje op hun website en #bethemessenger. Join the party squad now!