Terug naar de blog Terug naar de topic

Make it YOU(r) story! x DIY Dopper

 

Be brave enough to start a conversation that matters.

 

Sinds een paar jaar ben ik gestopt met het kopen van plastic (water) flessen. Op die manier wil ik graag mijn steentje bijdragen en ben ik bewuster bezig met het klimaat. Of ik beter kan? Ongetwijfeld! Maar het allerbelangrijkste: alle kleine beetjes helpen.

Die knipoog mocht niet ontbreken aan mijn verhaal. We zijn tenslotte allemaal mensen en in alles willen uitblinken is best vermoeiend. Je in de eerste plaats bewust zijn en omgaan met de dingen is al een éérste en meteen ook de grootste stap in de goede richting. Daarom maakte ik gebruik van plastic parels en ander materiaal dat ik door de jaren heen in een grote doos heb verzameld. Ik gooi niet makkelijk dingen weg. Niets nieuws dus! Een paar oude armbanden uit mijn kindertijd toverde ik om tot een nieuw regenboogglitter (in de kleuren van de flessen) exemplaar. En vintage figuurtjes uit mijn kindertijd mochten niet ontbreken voor een speelse finishing touch.

Meewerken aan een mooiere wereld is al pretty stoer, je Dopper  flessen persoonlijk pimpen nog cooler! Het helpt mij alleszins om nog meer water te drinken. It’s fun right?

Dopper’s missie? Plastic soep in de oceaan minderen door de hoeveelheid single use plastic afval te verminderen. Meer mensen toegang geven tot veilig drinkwater en mensen ongedwongen milieubewuster maken. Count me in! Ik vond het dan ook een hele eer toen ik werd gevraagd voor deze collab. Bestaat er iets magischer dan bewustwording te creëren en mensen te inspireren? 

 

 

Mensen gaan heus niet denken dat je van een andere planeet komt wanneer je hen kraantjeswater aanbiedt. Weirdo!

 

Naast paars, rood,…  verschijnen er niet één, twee… maar vier nieuwe kleuren in het assortiment. Sunshine Splash (geel), Pink Paradise (roze!!!), Mintata (muntgroen) en Sea Green (appelblauwzeegroen) klaar om aan dit nieuwe avontuur te beginnen. Mag het nog iets meer zijn?

‘Je bent uniek!’, vindt Dopper. I agree! Ben je niet zo handig of heb je geen tijd maar wil je toch een gepersonaliseerde fles? In de online shop kan je je helemaal laten gaan met het customizen van jouw favoriete fles. Zo ben jij in het bezit van dé fles die helemaal matcht bij jouw nieuwe imago! (knipoog) 

 

Kortom: creëer er op los. Have fun! Make happiness. Drink tap water. Smile at strangers. Enjoy it all.

You can! 

 

Je steentje bijdragen aan een mooiere wereld is al pretty stoer, je Dopper fles persoonlijk pimpen hélemaal cool!

 

Neem zeker eens een kijkje op hun website. Niet alleen de kleurtjes zijn hartstikke leuk, ook hun omschrijving maakt instant vrolijk!

Liefs,

x elfi x

 

In samenwerking met Dopper België. Andere zichtbare of vermelde merken werden zelf aangekocht (niet gesponsord). 

Foto’s: Irmy Coeckelbergs

Materiaal: 

  • tutti frutti pareltjes, sticker patches en boodschappen mandje Flying Tiger 
  • gerecycleerde papieren rietjes 
  • andere parels, vintage figuurtjes en broches uit mijn verzameldoos
  • nagellak Only You 
  • Dopper flessen in alle pastelkleuren van de regenboog 
  • planeten nageltattoos www.evamouton.be