Terug naar de blog Terug naar de topic

Magic is something YOU make!

 

full31918281

Toen ik te horen kreeg dat Belmodo me wilde inschakelen als guest editor dacht ik: “Te gek! Doen we!” Tot ik 2 dagen voordien plots oog in oog stond met de realiteit: een gebroken hart.

Kranten en magazines omschrijven me vaak als de ‘eeuwige optimist’, ‘de vrolijke Elfi – die ons steeds weer onderdompelt in haar kleurrijke universum.’

Optimist? Ja! Want tegenslagen geven me opnieuw die extra boost om ervoor te gaan.

Alleen pak ik het deze keer wat rustiger aan want let’s face it: een happy heart komt er alleen als ik naar de kern durf te gaan: mijn verhaal.

10535129_661860667292977_672806673_n

Dat geldt voor alles! Wanneer ik aan een project begin, ga ik inprenten. Ik sluit mijn ogen en visualiseer hoe mijn idee, mijn waarden en verhaal passen in het plaatje van een bedrijf, een organisatie of in dit geval: dé allround blog Belmodo.

Woorden mogen misschien op dit moment ver te zoeken zijn, aan dromen schiet ik nooit te kort. En vooral nu laat ik me meer dan ooit omringen door de kleine dingen. Want geluk, dat maak je nog altijd zélf.

8

Mijn laatste samenwerking met Deauty komt dan ook net op tijd. In de box van april zal je ondergedompeld worden in mijn kleurrijke wereld met nagelproducten en nog veel andere verrassingen.

Er worden zo’n 4.000 verrassingsboxen met beautyproducten opgestuurd. #owyeah

Maar er is méér: iedereen die op mijn website www.dreamdrop.be een moodboard plaatst, kan dat afdrukken en perfect in het deksel van hun Deautybox plaatsen. Op die manier wordt het een Dreambox!

Hoog tijd dus om opnieuw te gaan dromen, want wat is leuker dan nu al naar een rooskleurige toekomst te kijken?

Vandaag is: lezen (‘De Alchemist’ van Paulo Coelho), schrijven (aan een nieuw hoofdstuk) én leren, dat elke emotie- of het nu gelukkig, verdrietig of boos maakt er is en omarmd moét worden.

En vooral blijven geloven … want het bestaat.

Let’s make MAGIC*

Afbeelding 29