Terug naar de blog Terug naar de topic

Maandelijkse Glam-oscoop: Fearlessly be yourself Waterman!

 

Everything you can imagine is real.

 

 

collage-4

Een nieuwe maand en dit keer is Waterman aan de beurt. Nieuwtje: ik ben vorige vrijdag meter geworden van een lief baby meisje genaamd Roos. Geboren op 9 Februari, maakt deze Glam-oscoop dus extra speciaal. Enjoy!

1. The Sky is defenitely not hun limit zeg maar. Hun doel? De wereld verbeteren. Op welke manier dan ook, dragen zij hun steentje met heel veel liefde en zorg bij. Mooi toch? Swarovski – Crystal wishes.

2. Watermannen (én vrouwen) hebben een sterke verbeelding. Kenzo World (parfum) – de Bijenkorf.

3. Ze zoeken graag hun eigen weg en houden ervan om af en toe tijd in hun eentje te besteden. Om zich te omringen met dingen die ze leuk vinden of te bezinnen. (’t liefst in een zachte, blauwe onesie). – Eskimo 

4. Een van hun sterkste eigenschappen? Ze hebben smaak! Of het nu om een nieuw paar sneakers of hun favoriete drankje gaat. Ze weten als geen ander wat ze heerlijk vinden en delen hun advies graag met anderen. Jack Daniel’s – Honey Tennessee.

 

You must learn to master a new way to think,

before you can master a new way to be.

 

5. Hey Waterman, je hebt een heel lieve kant, al staat eerlijkheid altijd voorop: als dat betekent dat je iemand anders moet confronteren dan doe je dat ook gewoon. Een waterman vriend heeft de beste bedoelingen en zal er alles aandoen om anderen te helpen waar nodig. Zodiac (vriendschap) armband – Sacha.be 

6. Ze houden ervan om zinvolle dingen te doen. Het zijn denkers. Een tikkeltje eigenwijs soms, al kaderen ze dit liever als het hebben van een sterke wil. Tip: neem voldoende rust en slaap er eens een nachtje over. Meestal flappen ze er het liefst meteen alles uit. (nu ja, ze zijn wie ze zijn). – Sleepy Lovemet mango en bachbloesems.

7. Het liefst vrolijken ze iedereen op. En hoe kan het beter dan met een stuk (kleurrijke) chocolade? ps: bij de Bijenkorf (online) hebben ze alle smaken van Tony Chocolonely: van cola tot knettersuiker. It’s just one click away!

8. In de liefde ben je nogal onvoorspelbaar maar niet als het op schoenen aankomt. Jij weet wat je wilt en gaat recht op je doel af. Deze sterren sneakers, check! Sacha.be 

9. Happy face! Het liefst verwen je jezelf en jouw vriendinnen op een portie fun. A girl’s night out met een glamour gezichtsmasker: helemaal jouw ding. Als anderen gelukkig zijn, ga jij glowen. Double treat! Glam Glow – Dreamduo.

10. Voor Watermannen telt alleen het allerbeste voor zichzelf: producten die effectief zijn, betaalbaar en nog eens goed zijn voor het milieu staan dan ook bovenaan hun lijstje. Alleen dan voelen ze zich als een vis in het water, zorgeloos en genietend van de wereld die ze voor ogen hebbenBeauty Kitchen – Seahorse Plankton.