Terug naar de blog Terug naar de topic

Life is a collection of moments and tiny victories! x Le Petit Marseillais

Celebrate every tiny victory and…

 

‘Be the girl who decided to go for it.’

Als kind vond ik het al heerlijk om te experimenteren. Het liefst mengde ik papa’s scheerschuim met verschillende kleuren verf, lijm en (véél) glitter om er nadien kunstwerkjes van te maken. Een plan had ik eigenlijk nooit, ik deed maar wat. Ideeën die telkens weer ontpoppen in mijn hoofd (magische flashkes noem ik ze wel eens) in combinatie met een gezonde portie go with the flow– attitude. Niet altijd even makkelijk en toch is het erg simpel. Your wings already exist, all you need to do is fly. Zoveel jaar later is dit de levensstijl geworden waarvan ik heb leren houden.

Vorig jaar was ik nog druk bezig met het uitwerken van AL die ideetjes. Dromen en altijd onderweg, op zoek naar die ene next level, tot ik niet meer kon. Visies maakten plaats voor… niets. Een leegte in mijn hoofd en een blanco blad dat maar niet raakte ingevuld. Dus nu… heb ik gewoon leren genieten, probeer ik me minder druk te maken wanneer iets niet lukt en creëer ik meer dan ooit de ruimte waarin ik mezelf veilig en creatief durf ontwikkelen. Risico’s nemen mag dan wel nog steeds op mijn lijf staan geschreven, sinds kort doe ik het een pak rustiger aan. En ook dat wérkt! 

It’s okay to be happy with a calm life.

 

‘Start doing, something.’

DIY happy box:

Nodig?

Hoe?

Begin bij het begin.

 

De leukste dingen in het leven zijn vaak niet te koop– behalve een potje Unicorn glitters (of donuts) natuurlijk. Kleine hebbedingen die het dagelijks leven instant opfleuren. Voor een gelukzalig gevoel, inspiratie hoef je het dan ook echt niet ver te gaan zoeken. Een van mijn favoriete momenten is het begin van de dag. Ik kan écht meer dan ooit genieten van een warm kopje koffie, knuffels van mijn honden en de geur van honing of verse rozen onder de douche. Vreugdevolle momenten creëer je nu eenmaal zelf, offline! 

Elke dag brengt een hoop nieuwe mogelijkheden met zich mee om te vullen met van die geluksmomentjes. Hetzelfde motto schuilt achter de nieuwe collectie van Le Petit Marseillais ‘Little Moments of Joy’, met vier zachte douchegels die ruiken naar rozen, aardbeien, kokosnoot en honing. De vraag of ik met hen wilde samenwerken kwam er dus niet toevallig. Door de handen in elkaar te slaan, hopen we anderen te kunnen inspireren meer te genieten van het dagdagelijkse leven, jouw volledig en vooral uniek proces. Wat je ook kiest, hoe je je leven ook wilt inkleuren- elke stap die je zet is belangrijk, al wil dat zeggen dat je af en toe een stapje achteruit moet. En dan kan je je maar best eens goed verwennen, toch?  

One small positive thought or a smell in the morning can change your entire day.
Want basically, being happy doesn’t mean everything is perfect, it means you’ve decided to see beyond imperfections. Op mindere dagen laat ik voortaan mijn emoties voor wat ze zijn en probeer ik het leven alsnog door een roze, ‘focus on the good’– bril te zien. Dan ga ik strooien met glitters, meng ik kleuren verf op een blad papier of op mijn nagels (what else?) en ruik ik aan een een grote bos rode rozen zodat ik tegen het einde van de dag een verzameling van momenten heb, waar ik simpelweg dankbaar om kan zijn.
Ja, zélfs de geur van kokosnoot onder de douche voor het slapen gaan, maakt mij gelukkig(er). En dat is het enige wat telt. 
In samenwerking met LPM, P’tits Bonheurs.

Materiaal: Unicorn snot, witte verf (Farrow & Ball), glitter (Hema), LPM (coco-ning, ma vie en rose). 

Paintings: made by me, with love.