Terug naar de blog Terug naar de topic

How to: have fun!

b5feb2881a3007535406f1d086fd3bed

Op je (FUN) to do list:

Afgelopen weekend ging ik naar de bioscoop met mijn beste vriendin. Ik kreeg van Disney (Belgium) de kans om naar de film ‘Tomorrowland’ of ‘Project T‘ te gaan kijken. Een feelgood film voor jong en oud over een mysterieuze button die je naar een plek brengt waar er wordt gewerkt aan een betere wereld; een film over HOOP. Een mooi, verrassend verhaal vol optimisme met een duidelijke ecologische boodschap. Meer nog: het gaat over plezier hebben, dromen en geloven in jezelf.

What’s not to like? Ook benieuwd naar de trailer?

Dreamers have to stick together! Project T.

dontquit

Hoeveel van jullie (dag)dromen wel eens – bestaat er iets leukers? Dromen en geloven in je dromen, klein of groot is zo belangrijk. Ze nemen ons mee naar een andere plek- een magische plek waar écht alles mogelijk is. Zelf had ik vroeger weinig zelfvertrouwen. Ik droomde veel en kreeg niet veel steun. Er waren zoveel dingen die ik wou doen, maar niemand stond achter mij. Op een bepaald moment heb ik beslist dat ik moest doorzetten. Ik zou tonen wat ik in mijn marge had en wat ik waard was. Natuurlijk had ik nooit verwacht dat mijn projecten zo’n groot succes zouden kennen. Toen ik met mijn vriendin samenzat, betrapten we onszelf erop dat we vaak excuses zoeken om dromen niet waar te maken. Te weinig tijd, te weinig geld of een gebrek aan zelfvertrouwen. Daarom ben ik met Dreamdrop gestart. Ik had een duwtje in de rug nodig en met dit online platform motiveer ik niet alleen mezelf maar ook anderen om dromen om te zetten in doelen. Op www.dreamdrop.be zijn er al meer dan 300 gedropte dromen. Zo zie je maar dat de dromers er niet alleen voor staan. Heb jij het gevoel dat je een droom wil droppen in het Universum? Van droom tot actie in slecht drie stappen: dromen, doelen én doen! Iedereen kan het!

Waar wacht je op? Lighten up! °Ready? Release your inner energy.
°Set. Discover a whole new world of creativity and burst into a thousand sparks. °Go!

 

0723d03fa75fef06fbaadf7d4fd35a9d

Verruim je blik!

Als kind hebben jullie ongetwijfeld veel gedroomd. Wat ik zo leuk vind aan dromen? Dromen zorgen ervoor dat we niet (zeg maar NOOIT!) opgeven– we blijven gewoon doorgaan. Wanneer we dromen, is het alsof we in de tijd reizen naar een (nog) beter, mooier moment. At the end komt alles goed- dat is de boodschap die we aangeleerd kregen: er is altijd een uitweg, there’s only one way to happiness. (knipoog) Dromen is ‘hoop’ en dat intens gevoel van verbondenheid met hierboven hebben we nodig om te kunnen doorgroeien, om te kunnen leven, om er plezier uit te halen…

YES WE CAN!

Ik durf wel eens gek te doen: dan doe ik een vreugdedansje op straat of ga ik op roadtrip. #YOLO Ik hou van spontaniteit. Toch mis ik het soms om simpelweg wat meer plezier te maken, neem ik het leven- heel even maar, te serieus: NO fun! Toen Fanta me vroeg of ik ‘Fun Ambassador‘ wilde worden van hun bruisende campagne en jongeren mee wilde aansporen om wat méééér fun te maken twijfelde ik geen seconde. Jump for joy! 

unnamed unnamed

Hoe? Met deze coole blikjes. Hebben jullie ze al gespot? Deze week ga ik de uitdaging aan om mijn blik te verruimen, (got it!) en maak ik plaats voor creativiteit en fanta(sie), op zoek naar mijn wildste dromen. Doen jullie mee? (via instaglam: @glam_elfi #Fantaplay)

Vind je ook dat het leven soms iets té serieus en saai is? #BETRAPT

Hoog tijd voor Fanta Play. Jij kan het ook! Meedoen doe je door deze 4 eenvoudige stappen te volgen:

1. Neem een speciale Fanta Play verpakking 
2. Laat de Fantafotograaf in je los
3. Post je foto op Facebook, Instagram of Twitter met #FantaPlay  

Oh en psssst deze blikjes kan je verzamelen (lees: recycleren). Fanta for the win!

Are you with me? 

It’s a happy talent to know how to play.

 

Afbeelding 29