Terug naar de blog Terug naar de topic

Een groot (Valentijn) feest op jouw nagels met Eva Mouton #happydecals

10922731_10152461230421735_118385191310083933_n

Lala la Liefde is… voor de ene: warme knuffels krijgen van je hond. Voor de ander: een liefdevol gebaar uit onverwachte hoek. Ho ho ho verrassing want Valentijn nadert. Yes!

Hoog tijd dus om die vrolijke kriebels om te zetten in iets creatiefs want er bestaat écht (in’t echt) niets leuker dan je geliefde te verrassen met een persoonlijk kadootje.

Wat dacht je van… een zelfgemaakte mixtape uit de jaren stillekes. Nee? Of misschien een bokaal vol liefdevolle doe- opdrachten… JA (!) Hoera! Zeg het met bloemen, kikkers, (roze?) wolkjes, grappig gestreepte onderbroeken, regenbogen en zovéél meer. Al jouw lievelingsdingen op je nagels? Het kan!

Eva en Elfi presenteren: een gelimiteerde #lalalalove happy decals collectie: 40 vrolijke icoontjes om je eigen nagels – of die van je geliefde mee op te fleuren. Snel zijn is de boodschap want dit jaar valt er hééél wat (leuks) te versieren… Weet je dus niet wat kopen dit jaar? ‘Vraag het aan’ Eva Mouton en Elfi De Bruyn en maak van deze gebeurtenis één groot, knotsgek, liefdevol feest.

Mijn motto? Gebruik nail art als statement. Je nagels zijn het verlengde van jezelf: versier ze dus met datgene wat jij nu net zo leuk vindt.’

ELFI2

En met diezelfde visie ging cartoonist Eva Mouton mee aan de slag. De twee sloegen de handen in elkaar en creëerden een leuke ‘Happy Decals’ Valentijnscollectie om je nagels mee te versieren.

Hoe gaat het in z’n werk? Simpel! Verras jezelf, vriendin of geliefde met deze ‘custom made’ nail art stickers . Stuur 2 tot 4 duidelijk foto’s van je favoriete dingen of personen door naar elfi.debruyn@gmail.com en krijg een op maat gemaakt velletje vol favorieten terug van Eva.

DECAL ELFI

‘Custom’ happy decal sheet voor een lief prijsje (40 icoontjes): 14€

Nail art is een beetje zoals een relatie: je hebt een goede basis nodig om er iets moois van te maken. (knipoog)

Voorbeeld Eva

Foto: Jens Mollenvanger voor Elle België (Februari nummer)

 

Hartjes, confetti en happy vibes,

Elfi, Eva en Henkie de vis that is.

Afbeelding 29