Terug naar de blog Terug naar de topic

Eat. Disco. Sleep. Repeat!

Glitter, sparkle, YEAH…

but most of all… BE KIND (*to yourself)

 

Baby, let’s shine!

Voel jij je soms onzeker? Geloof me, ik ook! Ik betrap me er zelfs een paar keer per week op. Mijn minder leuke kantjes (vind ik) kan je heel snel herkennen. (lacht) Bijvoorbeeld aan het telkens (lees: 100 x) goed leggen van mijn haar of… het bedekken van mijn benen, ja… ook tijdens de zomer, ge-wel-dig is dat. De deur uitstappen zonder make up doe ik nooit. Ik heb nu eenmaal een droge huid en een nog gevoeliger hart. Ik voel me gewoon ook zoveel frisser en een tikkeltje funky met de nodige bling op mijn gezicht. Let’s face it: het hoeft niet altijd om onzekerheden te draaien, het kan ook erg leuk zijn om jezelf nog mooi(er) te maken. Zo hou ik er bijvoorbeeld van om nieuwe producten te ontdekken, potjes één voor één open te doen, mijn ogen mooi op te maken – alsof je wat magie aanbrengt op je gezicht, afgewerkt met een dikke streep glitter eyeliner. Die dingen die ik leuk vind aan mezelf, net dat beetje extra aandacht schenken. Moet je ook eens proberen…  

 

Afbeelding 13

Mijn rise and shine- favorieten op een rijtje: valse wimpertjes (Eylure), een koraalrode lip crayon (Yves Rocher), shimmer oogschaduw (Bourjois), een verfrissende Fanta lip smacker (Claire's), op-en- top mascara Last Sensational (Maybelline), Katy Perry parfum (Kruidvat), Heavy Metal glitter eyeliner (Urban Decay) en gezichtsolie (The Body Shop),- die ik voor het slapen gaan aanbreng voor een fris en glowy resultaat in de ochtend.
 

You musn’t be afraid to sparkle a little brighter, darling.

 

Alleen al in de keuzes die ik dagelijks maak, vind ik een heel pak onzekerheden terug. Zo kies ik voor een risicovolle job en héy, lopen de dingen helaas niet altijd zoals ik zou willen. That’s life (!) en dat het niet altijd een pretje is, geldt trouwens voor iedereen. De kunst is dan om even alles overboord te gooien en voluit te knallen – met dit DIY- disco kroontje. Instant boost gegarandeerd! 

Afbeelding 5

Nodig

–       een metalen diadeem

–       discobollen 

–       een lijmpistool

–       haarglitter   (jaaaa!)

 

It’s that easy!

Spuit wat lijm op de onder- of bovenkant van de discobol. Herhaal deze stap op de plaats, de diadeem waar je ze gaat kleven. Doe dit met een viertal discobollen. Klaar! Shinen maar!

 

 Met dit schitterende kroontje straal jij één en al zelfvertrouwen. Let’s party!

 

GERMANUS_JANA_ELFIDISCO_01

Ik heb gemerkt dat wanneer ik eerlijk durf zijn over wat ik voel en er open over kan praten met mijn vriendinnen dat ik automatisch ga kijken waar die onzekerheden vandaan komen. Een quote die ik altijd in mijn achterhoofd houd, is: “Beauty comes from a loving heart.” De balans tussen wat je innerlijk voelt en uiterlijk uitstraalt is belangrijk. De rest doet er niet toe. Alleen die glitter eyeliner blijft een must!

Life may not be the party we always hoped for, but while we’re here we should dance.

Afbeelding 29