Terug naar de blog Terug naar de topic

Dreams can come true! Creëer je eigen nagellak collectie met Essie.

Dream in as many colors as you can.

 

13241147_10153372203811735_8154883764336088267_n

De échte nail addicts onder jullie hebben het vast en zeker al gezien. Gisteren lanceerde Essie Belgium een wedstrijd waar we alleen maar over kunnen dromen. Of niet? Soms maken dromen plaats voor realiteit. Geloof het maar want één van jullie krijgt binnenkort de kans om een eigen collectie op de markt te brengen. Cool! En dat is nog niet alles. De zes winnende lakjes zullen 4 maanden lang (!) te koop zijn in alle DI- Beauty winkels van 1 augustus tot 1 november- dit najaar. Waar wacht je nog op?

Let’s nail this!

Hoe? Simpel! Klik op deze link en kies uit 100 kleuren jouw zes favorieten. Geef je collectie een gepaste naam- of kies een thema dat jouw lakjes het best omschrijft. Easy. De tien leukste inzendingen worden zorgvuldig uitgekozen door een jury: nail artist La Paillette Frondeuse, de manager van Essie: Karolina en een vertegenwoordiger van DI. Voor het eerst mag ik mezelf ook aan dit leuke lijstje toevoegen. (knipoog) Fun gegarandeerd! 

Ik mag dan niet in de running zijn voor deze wedstrijd, toch ging ik de uitdaging aan om slechts (!) zes kleuren te kiezen uit het grote Essie gamma. Hey, ik heb toch niets te verliezen. Hier het resultaat: 

Live colourfully!

Go ginza (crème- violet): de perfecte basis om mee uit te pakken deze zomer. Wie van een mooi printje houdt, kan samen met deze beauty aan de slag. Werk af met stickers, studs of de vrolijke happy decals voor een persoonlijke, finishing touch.

 

Mint candy apple: dé trendkleur deze zomer, zeg dat ik het heb gezegd! (lacht)

 

Nauthy nautical (tropisch turquoise): naast roze (Pink diamond) , één van mijn favoriete kleuren. In de kleurenbijbel staat dit tropisch groentje voor new beginnings en straalt dit op en top zelfvertrouwen uit. Een winning combo op jouw nagels!

Mama- stay the night, een speels, fel blauw potje of ook wel de kleur van het allereerste lakje dat ik ooit kocht, zo’n twintig jaar geleden. Ik was 11 en helemaal in de ban van kleurtjes op mijn nagels. Mijn motto? Hoe feller, hoe liever. Maar doe vooral waar je zin in hebt, dan pas maakt nail art pas echt gelukkig(er).

Voeg daar nog een klassieker als Forever yummy (rood) aan toe en je blijft wel even zoet.

Nu is het aan jullie! Hurry want op 1 juni worden de finalisten bekend gemaakt.

Make it personal and polished thumbs up!

Afbeelding 29