Terug naar de blog Terug naar de topic

A (very) Happy Speech!

Hoera!

Een nieuw jaar…

‘Girls just wanna have fun’ – dat is zeker waar. En hoewel het afgelopen jaar zoveel leuks met zich meebracht, was 2013 vooral een groot(s) geschenk.

A happy moment to remember én hoogtepunt van 2013 was ongetwijfeld het schrijven van een boek. ‘Happy Nails’ – A dream coming true!

Afbeelding 6

Een boek schrijven. Het was altijd al een soort droom van me. Op een dag werd ik wakker en ging ik de liefde voor nagels (nail art) en schrijven combineren. Mijn doel? Simpel! – 96 pagina’s om vrolijk van te worden…

Ik herinner me dan ook nog goed toen ik werd opgebeld door Paulien van Lannoo. Bloedheet was het die dag – een woensdag. Aan de andere kant van de telefoon klonk het: ‘Go Elfi go, we gaan het doen. Begin maar al te schrijven want het boek moet af zijn voor de boekenbeurs.‘ – dit was eind juni. En toen gebeurde dit…

Ik was ‘best’ gelukkig. Althans dat dacht ik. Ik had een relatie. Goede vrienden. Een droomjob. Wat kon er fout gaan? Nou, heel veel dus.

Twee maanden lang had ik geen ‘eigen plek’, geen relatie en ook mijn droom (job) sloeg aan diggelen. Daar zat ik dan voor het scherm van mijn computer. En toch, als er iets is dat ik heb geleerd, is dat je alles aankan – zo lang je er maar (zélf) in gelooft. En vriendschap (om te koesteren)! 

Maanden, dagen, uren voelde ik me verscheurd vanbinnen, maar het was mijn eigenheid (mijn trots) die me zachtjes toefluisterde: ‘Geef nu niet op!’. Geef niet op waar je zolang naartoe hebt gewerkt. En dus begon ik te schrijven – te huilen – opnieuw te schrijven om dan te eindigen in tranen. Dag en nacht. Met Katy’s vrolijke deuntjes op de achtergrond. #ROARrrr

‘There’s so much to smile about’... – We krijgen allemaal te maken met een ‘bad’ day of periode. Het klinkt hoogstwaarschijnlijk verschrikkelijk cliché, maar glimlachen hielp mij om die vervelende gedachten om te zetten in iets positiefs. En de gedachte: … ‘there’s always tomorrow!’  En vandaag klinkt dit als: een heel nieuw jaar – 365 pagina’s vol avontuur! #smile

Wil je iets bereiken, laat je dan vooral niet tegenhouden. Iedere ‘nee’ die ik te horen kreeg, werkte juist motiverend (nét genoeg) om door te zetten.

Turn your can’ts into cans, and your dreams into plans.

… and

Do-all-things-with-love

On my #happy list 2014:

Draag nog méér glitter, cherish ‘true’ friendship, een handjevol wasabi nootjes 1 x in de week, gaan racen op dat circuit, DREAM BIG(ger), hartvormige pizza’s + ‘more of what makes you happy’ – stuff. En  of course vette gepimpte nagels!

Pssssst! My life may not be perfect,

at least my nails are…

 

Afbeelding 48

On this last day #2013 I just want to thank you guys for all of your support and kindness. I just do what I love doing and it warms my #happy heart knowing that you guys appreciate it. Every day I’m getting inspired to keep working hard and cherish those dreams. Blown away by your love and support I guess I just wanted to say: I ADORE YOU!

Be happy x

Afbeelding 29